Penge til KUNSTsti i Gråsten

24. august 2018 Kultur

Kunst i landskabet – på broer, stier og i tunneller. Det er ideen bag en KUNSTsti i Gråsten-og Egernsund-området. Og nu har Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme valgt at bevilge 100.000 kr., så der kan udarbejdes et forprojekt i samarbejde med kunstkonsulenter og kunstnere.

Forprojektet kan i givet fald danne grundlag for virkeliggørelse af KUNSTstien i Gråsten- og Egernsundområdet.

“Vi synes, det er en utroligt spændende tanke, at man på sin cykeltur om morgenen til skole eller arbejde bliver mødt af et malerisk univers med blå himmel og masser af stjerner i stedet for grå beton. Tunneller under veje eller jernbaner er ofte en grå og mørk oplevelse, så det er en rigtig god idé at prøve at gøre noget ved det. At der også er tænkt på æstetiske lyd-oplevelser gør det bare endnu mere spændende”, siger formand for udvalget, Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...