Penge til KUNSTsti i Gråsten

24. august 2018 Kultur

Kunst i landskabet – på broer, stier og i tunneller. Det er ideen bag en KUNSTsti i Gråsten-og Egernsund-området. Og nu har Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme valgt at bevilge 100.000 kr., så der kan udarbejdes et forprojekt i samarbejde med kunstkonsulenter og kunstnere.

Forprojektet kan i givet fald danne grundlag for virkeliggørelse af KUNSTstien i Gråsten- og Egernsundområdet.

“Vi synes, det er en utroligt spændende tanke, at man på sin cykeltur om morgenen til skole eller arbejde bliver mødt af et malerisk univers med blå himmel og masser af stjerner i stedet for grå beton. Tunneller under veje eller jernbaner er ofte en grå og mørk oplevelse, så det er en rigtig god idé at prøve at gøre noget ved det. At der også er tænkt på æstetiske lyd-oplevelser gør det bare endnu mere spændende”, siger formand for udvalget, Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...