Penge til udviklingsplan skaber glæde i Hertugbyens Udviklingsforum

5. oktober 2021 Augustenborg

Hertugbyens Udviklingsforum har været samlet i Café Downstairs for at holde deres årlige generalforsamling og der var glæde over, at Byrådet har indgået et forlig, som øremærker penge til en udviklingsplan for Augustenborg. Det er også glædeligt, at Hertugbyens Udviklingsforum er tænkt ind i kommissoriet for Masterplanen for Hertugernes Augustenborg 2021.

I Augustenborg afvikler vi ikke – vi udvikler – og det i stor stil, skriver Hertugbyens Udviklingsforum.

Snart bliver det muligt at løbe hele vejen rundt om Lillehav, der er sat penge af til en udviklingsplan for Augustenborg Havn, skolen skaber rammer for nye fællesskaber, vi har cafeer, smuk natur, kunst og en masse events og en positiv og god dialog om et muligt sundhedshus er i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men byen udvikles ikke af sig selv. Der skal handling bag de mange planer og det kræver partnerskaber og samarbejde og ikke mindst et fælles ønske om at gøre Augustenborg endnu mere attraktiv for alle at bo i, flytte til og besøge.

Derfor er vi også ekstra glade for at kunne byde velkommen i bestyrelsen til hele tre nye bestyrelsesmedlemmer: Louise Søndergaard Sørensen, Karen Halskov og Bent Vestergaard. En perfekt kombination af tilflyttere og kendte ansigter, der kommer med ny energi, masser af input og inspiration udefra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med borgere, foreningsliv og kommunen udvikler vi Augustenborg til glæde og gavn for alle, der kommer i vores by.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...