Pensionister kan få et gratis rejsekort – og sparer dermed 50 kroner

29. april 2021 Erhverv

Rejsekortet er den billigste billet for alle, der ikke rejser med kollektiv trafik hver dag, og vi kan se, at vi lige nu har mange ældre, der stadig køber enkeltbilletter til deres rejser, siger Jette Lauridsen, der er afdelingschef for Kunde og Marked hos Sydtrafik.

”Hvis disse ældre skifter til rejsekort, så sparer de 10 kr. hver gang de rejser – og mere endnu, hvis de benytter bussen uden for myldretiden”, siger hun i en pressemeddelelse.

Derfor er Sydtrafik nu klar til en kampagne for at udbrede brugen af rejsekort hos pensionister og det betyder, at man onsdag den 12. maj kl. 10.00 – 15.00 kan komme med på Sønderborg Busstation og få et rejsekort med i hånden helt gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man indsætter et beløb efter eget valg på rejsekortet ved bestillingen. Når det er brugt, kan man på Borgerservice få hjælp til at tanke det op eller det kan gøres i automater på togstationer og i 7-eleven.

Der er dog en endnu lettere løsning fortæller Jette Lauridsen:

”Med en tank-op-aftale så sker der automatisk en overførsel fra ens betalingskort til rejsekortet, når beløbet er for lavt. På den måde har man altid en billet til bus og tog – uden at man skal tænke på andet end at tjekke kortet ind og ud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sydtrafiks kundeambassadører vil være på busstationer rundt omkring i landsdelen de næste to måneder, men man kan også booke dem til et besøg i en forening.

Her kan de give råd og vejledning i at bruge den kollektive trafik og samtidigt kan man få de gebyrfrie rejsekort – så længe kampagnen varer.

Det gebyrfrie rejsekort kan kun erhverves ved personligt fremmøde på dagen og de kommende steder og datoer kan ses på Sydtrafiks hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Sol og Strand vil leje sommerhuse ud i et strategisk samarbejde med Interhome

8. februar 2023 Erhverv

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer flere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde. Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at […]

Læs mere...