Per Have fra Bitten & Mads Clausens Fond valgt ind i Realdanias repræsentantskab

1. november 2019 Erhverv

Lige knap 500 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe i Område 4 i Syd- og Sønderjylland deltog i torsdag i Realdanias valgmøde i Haderslev. Der blev valgt fem medlemmer til foreningens repræsentantskab.

De er valgt for en periode på fire år og navnene er:

Per Egebæk Have, administrerende direktør, Sønderborg

Anne Marie Overgaard, museumsinspektør, Højer

Birger Nielsen, direktør, Esbjerg

Henrik Uldall Borch, direktør, Aabenraa

Peder Damgaard, direktør, Kruså

Artiklen fortsætter under annoncen

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård om foreningens mange aktiviteter, bl.a. om økonomien, en række af de filantropiske projekter, som Realdania har støttet gennem årene, og om forskellige aktiviteter for medlemmerne. De fremmødte havde derefter mulighed for at komme med input og spørgsmål, og det var der en lang række deltagere, der benyttede sig af under debatten i Haderslev.

“Jeg er rigtig glad for, at så mange medlemmer var mødt frem for både at få indflydelse på valget til vores repræsentantskab og for at høre mere om vores aktiviteter. Medlemsdemokratiet er jo foreningens fundament, og repræsentantskabet er den øverste myndighed. Og jeg ser meget frem til samarbejdet med de repræsentantskabsmedlemmer, der blev valgt på mødet,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Realdania er en forening med medlemsdemokrati og arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed.

Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for vores hverdag

På 19 år har Realdania bidraget med over 18,7 milliarder kroner til flere end 3.675 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der enten selv ejer fast ejendom eller er udpeget af en juridisk person – f.eks. er repræsentant for en almen boligorganisation eller andelsforening – kan gratis blive medlem af Realdania.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen havde pr. 1. januar 2019 cirka 155.000 medlemmer.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...