Per Lachenmeiers EasyRobotics i finalen til Danish Design Award-prisen Better Work

11. april 2018 Erhverv

Den succesfulde eksportvirksomhed EasyRobotics fra Sønderborg kom med sin ”plug & produce” rullende cobotløsning ER5 gennem nåleøjet i den prestigefyldte designkonkurrence Danish Design Award og blev tirsdag præsenteret kåret som en af fire finalister til prisen Better Work.

De færreste finder stor arbejdsglæde i at placere et ny emne i en CNC-maskine hver 4. minut og tage det færdigbearbejdede ud og lægge i en reol.

Derfor er EasyRobotics intuitive automatiserede ”maskinpasser-løsning” MobileCobotPlatform ER5 en gave for operatørerne i industrien, skriver Danish Design Award i en pressemeddelelse.

Det har man også opdaget hos Danish Design Award, som nu har udvalgt opfindelsen ER5 fra EasyRobotics i Sønderborg til at være med i slutspurten som et produkt, der på fornemste vis styrker arbejdsmiljø, trivsel og output.

Ideen til produktet er født hos den innovative iværksætter Per Lachenmeier, som fik udnyttet en lys idé til at bruge fleksibiliteten og potentialet fuldt ud med den nye generation af industrirobotter.

Der er tale om de såkaldte cobotter, lette samarbejdende robot-arme fra den danske producent Universal Robots. Dem kan medarbejderne i industrien og andre brancher enkelt indstille til at automatiserende skiftende opgaver i løbet af en arbejdsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den endelige kåring af, hvilken af de fire finalister, der skal stå øverst på sejrsskammelen, sker den 28. maj ved en international jury. I alt er der i år kommet 180 indsendelser til Danish Design Award 2018”, siger programchef Christina Melander.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...