Per Madsen er ny administrerende direktør i Simon Moos Maskinfabrik A/S

3. februar 2020 Erhverv

Simon Moos Maskinfabrik A/S glæder sig over at meddele, at Per Madsen er tiltrådt som administrerende direktør. Vi har i 2019 haft et udbytterigt samarbejde med Per Madsen i en ledende rolle som rådgiver og konsulent gennem hans firma, PRM Consulting. Det samarbejde er vi rigtig glade for at fortsætte.

Til direktionslokalet kommer Per Madsen med en baggrund inden for maskinteknik og produktionsteknologi. Han supplerede sin tekniske uddannelse med en merkonomuddannelse og en diplomuddannelse inden for ledelse. Derudover har Per Madsen en baggrund som projektleder for Lachenmeier Monsun, skriver Simon Moos Maskinfabrik A/S til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu mere internationalisering og grøn omstilling

Per Madsen har allerede taget hul på en bred palette af projekter for Simon Moos Maskinfabrik A/S, bl.a. at yderligere udbrede det internationale kendskab til vores produkter og igangsætte styrings- og innovationsprojekter. Han vil gerne løfte sløret for nogle af sine visioner for virksomheden:

”Vi er en virksomhed, der har vores gode konstruktionsarbejde i fokus, og det fokus ønsker jeg at skærpe yderligere. Vores evne til at konstruere effektive, mobile afvandingsanlæg har stort internationalt potentiale. Ligeledes ønsker jeg at bygge videre på vores igangværende arbejde med grønne løsninger og i højere grad slå på tromme for, at det, vi tilbyder, faktisk er miljømæssigt bæredygtige løsninger inden for f.eks. slamafvanding og behandling af spildevand.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os til det videre samarbejde med Per Madsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Brødrene Ewers styrker aktiviteterne på Fyn

17. maj 2022 Erhverv

Korn-og foderstofselskabet Brødr. Ewers A/S styrker nu aktiviteterne på Fyn. Det betyder, at landmænd på Nordfyn får mulighed for at levere afgrøder som korn og raps lokalt til Brødr. Ewers A/S, idet selskabet har købt en tidligere foderstof-afdeling i Kattebjerg syd for Bogense. I forvejen har Brødr. Ewers A/S en lignende kornmodtagelse ved Gudme mellem […]

Læs mere...