Perlegade-butikker står sammen om Julehalløj

4. december 2013 Erhverv

Butikker fra fortrinsvis den øvre del af Perlegade plus nogle enkelte fra resten af gaden, står sammen om at lave lidt Julehalløj i Sønderborg her i julemåneden.

– Vi vil bidrage til julestemningen, så fra fredag klokken 15 vil der være gode tilbud at hente i butikkerne, siger Føtex-chef Jacob Neubert til Sønderborg Nyt. Fredag og lørdag kan der købes Glühwein, Glögg og æbleskiver ved varehuset.

Selvom de mangler nissetøjet, så er både Kenan Hansen og Jacob Neubert i julehumør.

Selvom de mangler nissetøjet, så er både Kenan Hansen og Jacob Neubert klar til julehalløj.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og de kunder, der handler i Nova Data, får en “varme-billet” i hånden, så de kan få lidt af de varme lækkerier fra Føtex ganske gratis, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Spændende lørdag i Føtex

Lørdag er der konkurrencer i Føtex, hvor der er sat Bellevue-præmier på højkant.

– Restaurant Collosseum kommer og byder på smagsprøver fra 11-14 og netop maden er en del af konkurrencen, siger Jacob Neubert til Sønderborg Nyt. Hvordan det så lige hænger sammen, vil han ikke afsløre. Juletid er også en tid med hemmeligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Halløj: Stor udlodning af gaver

Når der handles i de butikker, som er med i Julehalløj, så kan man aflevere sin bon, når der er skrevet navn og mobilnummer på den.

– Alle de bon’er, der er fra dagene mellem den 1. og den 19. december er lodder i en udtrækning af flotte præmier for tilsammen 75. 000 kroner, som kommer fra Julehalløj-butikkerne, siger Kenan Hansen til Sønderborg Nyt.

– Lodtrækningen sker på Rønhaveplads fredag den 20. december og kun de vindere, der er mødt op, får deres præmie, siger Jacob Neubert. Når der trækkes vindere, så bliver de straks ringet op, så de kan træde frem og få deres gevinst.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og når vi gør det, så er det jo ret smart at have husket mobiltelefonen, siger Kenan Hansen.

Følg med i Julehalløj, som dukker frem, når du trykker på banneret på sønderborgnyt.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...