Pernille Skipper: Det ser rigtigt skidt ud for Carl Holst

15. september 2015 Politik

“Det er ulovligt, moralsk forkasteligt og misbrug af skattekroner, hvis Carl Holst har brugt en regionalt ansat embedsmand til at føre valgkamp for sig”.

Sådan lyder meldingen fra Enhedslistens retsordfører, Pernille Skipper.

TV Fyn har bidraget med et filmklip, hvor Carl Holst beder regionsansat håndtere pressen gennem sin valgkamp.

TV Syd har bidraget med et filmklip, hvor Carl Holst beder regionsansat håndtere pressen gennem sin valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det ser rigtig skidt ud for Carl Holst, hvis jeg skal være helt ærlig. Noget jo tyder på, at der er gået skattekroner til medarbejdertimer, som er blevet brugt i valgkampen, og det må man jo ikke, det er misbrug af det embede, man sidder med, og det er misbrug af skattekroner”, siger Pernille Skipper ifølge TV2.

Hun forklarer, at man skal kunne adskille en personlig valgkamp, det partipolitiske og så det embede man har, som for eksempel minister eller som i Carls Holst tilfælde regionrådsformand. Og noget tyder altså på, at Carl Holst har haft svært ved at lave den sondring, mener altså Pernille Skipper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ulovligt at bruge penge fra de offentlige kasser til valgkampe.

Det betyder, at ansatte i regionen heller ikke måtte bruge arbejdstid på Carl Holst’s valgkamp og det ser ud til, at en ansat har skrevet læserbreve for Carl Holst og desuden holdt styr på hans valgkampkalender.

Filmklip fra TV Syd viser Carl Holst i forbindelse med udskrivelsen af valget, beder en embedsmand fra regionen om at håndtere pressen gennem valgkampen. Og det er ifølge TV SYD samme embedsmand, der besvarer sms’er fra pressen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...