Pernille Vermund stiller op i Sydjylland til næste folketingsvalg

4. april 2018 Politik

Jeg har endelig valgt, hvor jeg vil stille op til folketingsvalget, skriver Nye Borgerliges  Pernille Vermund onsdag aften på Facebook.

Valget er faldet på Sydjylland. Det er jeg meget glad for.

I og for sig kunne jeg have stillet op hvor som helst i Danmark. Nye Borgerliges politik er til gavn for alle danskere, og jeg er parat til at repræsentere hele Danmarks interesser i Folketinget.

Men Syd- og Sønderjylland betyder alligevel noget særligt for mig. Jeg har tilbragt de fleste ferier i min barndom i landsdelen sammen med mine forældre, og Sønderjyllands særlige historie rører mig på en speciel måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er derfor et helt naturligt valg for mig, at jeg skal repræsentere Syd- og Sønderjylland i Folketinget.

I løbet af de næste måneder bliver de sidste spidskandidater præsenteret. I det hele taget er holdet af folketingskandidater ved at tage form.

Nye Borgerlige er i fremgang. Flere og flere lærer os at kende og vi får hver dag nye medlemmer.

Sammen kæmper vi for friheden og for fædrelandet, slutter hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...