Peter Hansen fik ret: Kommunen har overskud

2. april 2014 Uncategorized

På byrådsmødet fortalte borgmester Erik Lauritzen, at det ser ud til, der er en del penge tilovers i de forskellige forvaltninger fra sidste år og inden længe skal byrødderne så slås om, hvorvidt pengene skal tilbage til kassen eller om de skal blive i udvalget, hvor de så kan bruges i 2015.

Peter Hansen mener, flertalsgruppen skal lette skatten, når økonomien er så god, som den er.

Peter Hansen mener, flertalsgruppen skal lette skatten, når økonomien er så god, som den er.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal også diskutere, om der er sparet eller om servicen til borgerne er forringet, siger Erik Lauritzen.

– Hvor er det typisk altid at være kritisk og se, efter fejl, siger Venstres Peter Hansen, der synes, man skal glæde sig over, at der er det overskud på driften, som han forudsagde allerede under valgkampen.

– Nu kan i glæde jer over overskuddet og så lægge de ekstra 95 millioner ekstra skattekroner oveni, siger Peter Hansen.

Til Sønderborg Nyt forklarer Peter Hansen, at der er en grund til, han reagerer, når det handler om den samlede økonomi:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Under valgkampen kaldte de mine ideer for voodoo-økonomi og alt muligt andet og i dag kan de selv se, jeg havde ret. Faktisk burde flertalsgruppen omgående forære borgerne en skattelettelse, siger Venstremanden.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...