Peter Hansen fik ret: Kommunen har overskud

2. april 2014 Uncategorized

På byrådsmødet fortalte borgmester Erik Lauritzen, at det ser ud til, der er en del penge tilovers i de forskellige forvaltninger fra sidste år og inden længe skal byrødderne så slås om, hvorvidt pengene skal tilbage til kassen eller om de skal blive i udvalget, hvor de så kan bruges i 2015.

Peter Hansen mener, flertalsgruppen skal lette skatten, når økonomien er så god, som den er.

Peter Hansen mener, flertalsgruppen skal lette skatten, når økonomien er så god, som den er.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal også diskutere, om der er sparet eller om servicen til borgerne er forringet, siger Erik Lauritzen.

– Hvor er det typisk altid at være kritisk og se, efter fejl, siger Venstres Peter Hansen, der synes, man skal glæde sig over, at der er det overskud på driften, som han forudsagde allerede under valgkampen.

– Nu kan i glæde jer over overskuddet og så lægge de ekstra 95 millioner ekstra skattekroner oveni, siger Peter Hansen.

Til Sønderborg Nyt forklarer Peter Hansen, at der er en grund til, han reagerer, når det handler om den samlede økonomi:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Under valgkampen kaldte de mine ideer for voodoo-økonomi og alt muligt andet og i dag kan de selv se, jeg havde ret. Faktisk burde flertalsgruppen omgående forære borgerne en skattelettelse, siger Venstremanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...