Peter Hansen: Forhåbentligt det sidste år uden skattelettelser

18. august 2017 KV2017

Ved det socialdemokratiske kaffebord, som Socialdemokratet torsdag var værter for i Det Sønderjyskle Køkken, blev der holdt korte oplæg fra borgmester Erik Lauritzen og partiformand Mette Frederiksen.

“Der kommer ingen skattelettelser”, sagde Erik Lauritzen, der fik støtte i den udmelding fra sin formand.

“Skattelettelser betyder besparelser”, sagde Mette Frederiksen.

“Og så er det jo godt, det er valgår i år, så vi kan lave det om næste år. Vi har jo pengene”, siger Peter Hansen, der er borgmesterkandidat for Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren sagde i sit oplæg, at der er brug for et bedre skattegrundlag i Sønderborg Kommune.

“Og vi investerer penge i at gøre kommunen mere attraktiv og det kan få flere til at flytte hertil”, sagde borgmesteren.

“Skat tæller også, når folk vælger, hvor de skal bo. Hvis en ny overlæge skal begynde på Aabenraa Sygehus og han slipper tre procent billigere i skat ved at bo i Sønderborg end i Aabenraa, så vil han vælge at tage motorvejen til og fra arbejde”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...