Peter Hansen glæder sig valgkampen

5. juni 2013 Politik

Peter Hansen, Ellen Trane Nørby og Jes Myrthu, der er EU-kandidat, havde fået taletid i Rønhave på Kær på Grundlovsdagen og Peter Hansen lagde ud med at fortælle, han ser frem til efterårets valgkamp.

– Det gode ved en valgkamp er, der er kontant afregning på valgdagen. Stemmetallet viser, om vælgerne har tillid til det, som vi siger, lyder det fra Venstres borgmesterkandidat. Og han forklarer, at politik på mange måder handler om ansvarlighed og troværdighed.

I Byrådet sidder Peter Hansen i den mindretalsgruppe, der hedder flertalsgruppen. At flertalsgruppen nu er i mindretal skyldes, at løsgængerne Anita Kjøng-Rasmussen og Karen Damm meldte sig ud som de første og fornylig sagde SF farvel til de tidligere venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Venstre er stemt ned i flertalsgruppen mere end én gang. Men vi valgte at blive, fordi vi havde sagt ja til at stå sammen – og vi holder vores aftaler, siger Peter Hansen. For ham er det utænkeligt at blive illoyal blot fordi han ikke får sin vilje.

Grundloven gav os frihed

Grundloven har gennem 164 år givet os frihed, men også ansvar og ifølge Ellen Trane Nørby hænger de to ting uløseligt sammen.

– Der er jo pligter og ansvar i kølvandet på friheden og husker vi ikke på det, så vælter læsset, siger Ellen Trane Nørby til de godt 70 gæster der sad bænket i de dejlige rammer i Rønhave.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og ansvar det er at være opmærksomme på, om naboen har brug for lidt hjælp – måske træde til, når en lokal forening mangler en træner. Vi kan vælge at gøre en forskel, siger Ellen Trane Nørby.

Se billeder fra Rønhave: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560045004046068.1073741871.371861676197736&type=3

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...