Peter Hansen: Kære Benny Engelbrecht – brug din tid på det du er valg til

24. september 2020 Politik

Transportminister Benny Engelbrecht har udtalt til JV, at man aldrig skal stemme på en tidligere minister, hvis han eller hun stiller om som borgmesterkandidat i hjemkommunen – og det har fået venstre-manden, byrådsmedlem Peter Hansen, til tasterne.

På Facebook skriver Peter Hansen:

Jeg var nok den eneste der gik i forsvar for Benny Engelbrecht, da han blev udnævnt som skatteminister. Han blev mobbet, fordi han kun havde en 9 klasse.

Politik handler ikke om uddannelse, men om holdninger. Om ønsket om at forandre og forbedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så skal man nu opleve ham gøre sig til dommer over, hvem andre partier skal opstille eller ikke opstille.

Alt sammen i et ynkeligt forsøg på at miskreditere Ellen Trane Nørby, i tilfælde af at hun skulle finde på at stille op imod den siddende borgmester.

Kære Benny, mindre guitarspil, flere resultater.

Vi venter stadig på en undersøgelse af Als Fyn-forbindelsen. Vi venter på fire spor til Madeskoven fra Alssundbroen. Vi venter på dobbeltspor til grænsen for tog. Vi venter på renovering af togstationen ved Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug din tid på det du er valgt til!

Skrevet af: Redaktion [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...