Peter Hansen trækker sig fra formandsposten

15. juli 2013 Uncategorized

Ringriderfesten bliver båret af en lang række yderst trofaste, arbejdsomme og stabile mennesker, der yder en stor indsats for, at hele Ringriderfesten bliver en fantastisk oplevelse for hele Sønderborg år efter år.

– Jeg har haft fornøjelsen af at være formand gennem 15 år og jeg er den ottende i rækken, siger Peter Hansen og takker Jes Andersen for, at han vil overtage opgaven med at føre festen videre.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så vil jeg sige tak til Ringriderkomiteen og andre frivillige. I gjorde det let at være formand, fordi i har knoklet hårdt for, at vi alle sammen kan feste i fire dage. Det er alle jer, der arbejder frivilligt, der viser, hvad sammenhængskraft er og det skal i have stor tak for, siger Peter Hansen, inden han kalder Jes Andersen frem til talerstolen, hvor formandskæde og lanse bliver givet videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...