Peter Hansen trækker sig fra formandsposten

15. juli 2013 Uncategorized

Ringriderfesten bliver båret af en lang række yderst trofaste, arbejdsomme og stabile mennesker, der yder en stor indsats for, at hele Ringriderfesten bliver en fantastisk oplevelse for hele Sønderborg år efter år.

– Jeg har haft fornøjelsen af at være formand gennem 15 år og jeg er den ottende i rækken, siger Peter Hansen og takker Jes Andersen for, at han vil overtage opgaven med at føre festen videre.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så vil jeg sige tak til Ringriderkomiteen og andre frivillige. I gjorde det let at være formand, fordi i har knoklet hårdt for, at vi alle sammen kan feste i fire dage. Det er alle jer, der arbejder frivilligt, der viser, hvad sammenhængskraft er og det skal i have stor tak for, siger Peter Hansen, inden han kalder Jes Andersen frem til talerstolen, hvor formandskæde og lanse bliver givet videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...