Peter Hansen trækker sig fra formandsposten

15. juli 2013 Uncategorized

Ringriderfesten bliver båret af en lang række yderst trofaste, arbejdsomme og stabile mennesker, der yder en stor indsats for, at hele Ringriderfesten bliver en fantastisk oplevelse for hele Sønderborg år efter år.

– Jeg har haft fornøjelsen af at være formand gennem 15 år og jeg er den ottende i rækken, siger Peter Hansen og takker Jes Andersen for, at han vil overtage opgaven med at føre festen videre.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så vil jeg sige tak til Ringriderkomiteen og andre frivillige. I gjorde det let at være formand, fordi i har knoklet hårdt for, at vi alle sammen kan feste i fire dage. Det er alle jer, der arbejder frivilligt, der viser, hvad sammenhængskraft er og det skal i have stor tak for, siger Peter Hansen, inden han kalder Jes Andersen frem til talerstolen, hvor formandskæde og lanse bliver givet videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...