Peter Hansen trækker sig fra formandsposten

15. juli 2013 Uncategorized

Ringriderfesten bliver båret af en lang række yderst trofaste, arbejdsomme og stabile mennesker, der yder en stor indsats for, at hele Ringriderfesten bliver en fantastisk oplevelse for hele Sønderborg år efter år.

– Jeg har haft fornøjelsen af at være formand gennem 15 år og jeg er den ottende i rækken, siger Peter Hansen og takker Jes Andersen for, at han vil overtage opgaven med at føre festen videre.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Ringriderfestens 8. formand træder af og giver pladsen til den næste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så vil jeg sige tak til Ringriderkomiteen og andre frivillige. I gjorde det let at være formand, fordi i har knoklet hårdt for, at vi alle sammen kan feste i fire dage. Det er alle jer, der arbejder frivilligt, der viser, hvad sammenhængskraft er og det skal i have stor tak for, siger Peter Hansen, inden han kalder Jes Andersen frem til talerstolen, hvor formandskæde og lanse bliver givet videre.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...