Peter Hansen troede Carl Holsts rådgiver pyntede sig med lånte fjer

16. september 2015 Politik

Byrådsmedlem for Venstre, Peter Hansen, skriver:

I mandags postede jeg et opslag på Facebooksiden Politik i Sønderborg om, hvad der er op og ned i sagen om Carl Holsts presserådgiver Christian Ingemann.

dk/wp-content/uploads/2015/01/peter-300×200.jpg” alt=”Peter Hansen ser nu, det ikke er Carl Holsts personlige rådgiver, der taler usandt.” width=”300″ height=”200″ /> Peter Hansen ser nu, det ikke er Carl Holsts personlige rådgiver, der taler usandt.

Jeg var noget overrasket, da jeg blev ringet op af Ekstrabladet om mit opslag og hvad jeg mente.

Jeg forklarede, at det måtte være spindoktoren, der pyntede sig med lånte fjer, når han mente, at han var personlig assistent og presserådgiver for Carl Holst, mens han var ansat i regionen, da det ellers ikke gav mening med de Carl Holsts udsagn.

Ekstra Bladet valgte at bringe historien tirsdag.

Jeg blev ret overrasket, da jeg tirsdag fik en opringning fra pågældende Christian Ingemann. Han var tydelig oprevet og truede mig med, at hvis jeg ikke inden for 24 timer dementerede, at han pyntede sig med lånte fjer, ville han anmelde mig til journalistforbundet.

 Nå, men i dag onsdag kan jeg så se et visitkort fra hans tid i regionen. Og der står sør’me, at han er personlig venstreassistent for regionsrådsformanden.

Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg har beskyldt manden for at “pynte sig”.

Men det rejser jo unægtelig nogle andre spørgsmål i forhold til sagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk