Peter Hansen troede Carl Holsts rådgiver pyntede sig med lånte fjer

16. september 2015 Politik

Byrådsmedlem for Venstre, Peter Hansen, skriver:

I mandags postede jeg et opslag på Facebooksiden Politik i Sønderborg om, hvad der er op og ned i sagen om Carl Holsts presserådgiver Christian Ingemann.

Peter Hansen ser nu, det ikke er Carl Holsts personlige rådgiver, der taler usandt.

Peter Hansen ser nu, det ikke er Carl Holsts personlige rådgiver, der taler usandt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg var noget overrasket, da jeg blev ringet op af Ekstrabladet om mit opslag og hvad jeg mente.

Jeg forklarede, at det måtte være spindoktoren, der pyntede sig med lånte fjer, når han mente, at han var personlig assistent og presserådgiver for Carl Holst, mens han var ansat i regionen, da det ellers ikke gav mening med de Carl Holsts udsagn.

Ekstra Bladet valgte at bringe historien tirsdag.

Jeg blev ret overrasket, da jeg tirsdag fik en opringning fra pågældende Christian Ingemann. Han var tydelig oprevet og truede mig med, at hvis jeg ikke inden for 24 timer dementerede, at han pyntede sig med lånte fjer, ville han anmelde mig til journalistforbundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Nå, men i dag onsdag kan jeg så se et visitkort fra hans tid i regionen. Og der står sør’me, at han er personlig venstreassistent for regionsrådsformanden.

Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg har beskyldt manden for at “pynte sig”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det rejser jo unægtelig nogle andre spørgsmål i forhold til sagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...