Peter Hansen: Vi lavede stor ståhej for ingenting

2. december 2015 Politik

Efter flertalsgruppen i forbindelse med Sven Jensens partiskifte fra Slesvigsk Parti til Venstre  tidligere oplevede at komme i mindretal i et par udvalg, blev der omkonstitueret og så sad flertalsgruppen igen med flertallet i samtlige

dk/wp-content/uploads/2014/04/peter-290×300.jpg” alt=”Peter Hansen kalder Venstres og DFs klage: Stor ståhej for ingenting.” width=”290″ height=”300″ /> Peter Hansen kalder Venstres og DFs klage: Stor ståhej for ingenting.

udvalg.

Det var Venstre og Dansk Folkeparti ikke helt tilfredse med, så de sendte en klage til Statsforvaltningen, der skulle se på, om grundlaget for omkonstitueringen ikke var for spinkelt.

“Man kan godt sige, vi lavede stor ståhej for ingenting, når flertalsgruppen fik medhold i, der var grund til at omkonstituere. Vi er ikke enige i afgørrelsen, men tager den til efterretning”, siger Peter Hansen fra Venstre og tilføjer:

“Nu har vi skrevet til Indenrigsministeriet og bedt dem se på de regler, der siger, at der skal vægtige grunde til at omkonstituere i et byråd. De regler kan de ligeså godt strege ud, når virkeligheden er en anden”, siger Peter Hansen på onsdagens byrådsmøde.

“Jeg forstår godt flertalsgruppens manøvre og havde jeg sidder med i gruppen, så ville jeg have gjort det samme”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk