Peter Hansen: Vi lavede stor ståhej for ingenting

2. december 2015 Politik

Efter flertalsgruppen i forbindelse med Sven Jensens partiskifte fra Slesvigsk Parti til Venstre  tidligere oplevede at komme i mindretal i et par udvalg, blev der omkonstitueret og så sad flertalsgruppen igen med flertallet i samtlige

Peter Hansen kalder Venstres og DFs klage: Stor ståhej for ingenting.

Peter Hansen kalder Venstres og DFs klage: Stor ståhej for ingenting.

Artiklen fortsætter under annoncen

udvalg.

Det var Venstre og Dansk Folkeparti ikke helt tilfredse med, så de sendte en klage til Statsforvaltningen, der skulle se på, om grundlaget for omkonstitueringen ikke var for spinkelt.

“Man kan godt sige, vi lavede stor ståhej for ingenting, når flertalsgruppen fik medhold i, der var grund til at omkonstituere. Vi er ikke enige i afgørrelsen, men tager den til efterretning”, siger Peter Hansen fra Venstre og tilføjer:

“Nu har vi skrevet til Indenrigsministeriet og bedt dem se på de regler, der siger, at der skal vægtige grunde til at omkonstituere i et byråd. De regler kan de ligeså godt strege ud, når virkeligheden er en anden”, siger Peter Hansen på onsdagens byrådsmøde.

“Jeg forstår godt flertalsgruppens manøvre og havde jeg sidder med i gruppen, så ville jeg have gjort det samme”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...