Peter Jørgensen fra Venstre er klar til fire år mere

1. november 2017 KV2017

Peter Jørgensen fra Venstre har siddet i byrådet i to perioder og han er klar til tredje omgang.

“Det er jeg, fordi jeg mener, der er brug for personer med indsigt i erhvervsliv, så vi kan udvikle Sønderborg”, siger Venstrekandidaten til SønderborgNYT.

“Her tænker jeg især på mulighederne for erhvervslivet”.

I det byråd, der havde Aase Nyegaard i borgmesterstolen, var Peter Jørgensen i Teknik- og Miljøudvalget. I denne runde er han i Stephan Kleinschmidts råd for Regional og Kulturel udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vi laver er sådan lidt flyvsk og lige så snart tingene begynder at blive konkrete, så lægges de over i andre udvalg”, siger Peter Jørgensen, der har arbejdet med udvikling af f. eks. Augustenborg, Gråsten og Nordals.

“Og så lægger vi os i selen for at få hevet nogle store events til Sønderborg”, siger han.

I de seneste otte år har Peter Jørgensen også været en sikker mand i Socialudvalget.

“Jeg passer de opgaver, jeg tager på mig og det ligger slet ikke til  mig at skrive på Facebook i tide og utide”, siger Peter Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis nogen har brug for hjælp, står han klar.

“Hvis der er en og anden, der har brug for, jeg ser på en sag, som de har kørende med kommunen, så hjælper jeg gerne. Men det er sagen – og ikke spørgeren – jeg kigger på”, siger Peter Jørgensen, som dermed afviser såkaldte vennetjenester.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...