Peter Jørgensen går efter en plads i Regionsrådet

1. november 2017 KV2017

Det var ikke mange stemmer Peter Jørgensen manglede for at have siddet i Regionsrådet efter det seneste regionsrådsvalg. Netop det faktum at han var tæt på, betyder, at han forsøger endnu en gang.

Ved det seneste regionsrådsvalg hentede Carl Holst 3759 stemmer, John Lohff fik 3427 stemmer og 3352 satte deres kryds ved Venstres liste.

“Jeg mener, det er vigtigt, at Sønderborg får to borgerlige med i Regionsrådet, så det er vigtigt, at vælgerne i Sønderborg stemmer personligt. Stemmer de på Venstres liste, så kan mandatet gå til en fra Vojens eller Odense”, siger Venstremanden Peter Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet er, hvor Carl Holsts og John Lohffs vælgere vil sætte deres kryds den 21. november.

“Når jeg stiller op til regionsrådsvalget, så er det for at tale Sønderborgs sag i Regionsrådet. Det vil regionsrådsmedlemmer fra Odense eller Tønder jo aldrig gøre”, siger Peter Jørgensen.

De seneste dages debat om dobbeltmandater skræmmer på ingen måde.

“Den debat handler handler jo om folketingspolitikere, som har et fuldtidsjob på Christiansborg, hvor hverken regions- eller byrådet er fuldtidsopgaver”, siger Venstre-kandidaten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...