Petter Astrup: Stem på Venstre

19. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Petter Astrup, Venstre, skriver:

Venstre skal sikres en solid plads i Sønderborg Byråd. Vi har stillet et stærkt hold fra Venstres side med borgmesterkandidat Peter Hansen i front.

Hvad får man så, hvis man stemmer på Venstre, Petter Astrup, Peter Hansen eller én af de andre kandidater fra Venstre?Stem_med_kryds

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre er kendt for at føre ansvarligt politik og på samme tid sikre ordentlige forhold for virksomheder. De seneste år, har vi alle, på tætteste hold, oplevet hvad det vil sige, når der ikke bliver ført ansvarlig politik og når virksomhederne ikke er stand til at drive forretning med masse-fyringer som konsekvens. Vi SKAL sikre vækst og vi skal føre Sønderborg frem både nationalt og internationalt. Derudover skal vi IKKE hæve skatten. Der ER penge i kassen og de skal forvaltes på en ordentlig måde. Vi kan ikke blive ved med at hæve skatten, hver eneste gang vi møder forhindringer. Det er i kommunen, som det er hjemme i privaten. Der skal ligges et budget og det skal overholdes. Udgifterne skal ses efter i sømmene. Kan pengene bruges bedre? Kan vi effektivisere? Bruger vi unødige penge, som vi ikke får nok ud af?

Artiklen fortsætter under annoncen

Mest muligt for pengene

Effektivisering er måske blevet et fy-ord. Men det er et uhyre vigtigt begreb og der er vores fornemmeste opgave, som politikere, at sikre at borgerne får det maksimale udbytte ud af sine penge. Og det har vi været alt for dårlige til på kommunalt niveau! Hvem har ikke hørt en sætning  i retning af: “Det går lidt langsomt – det er jo kommunalt”. Sådan bør det ikke være! Og vi behøver ikke at gøre det på den måde. Jeg synes, vi skal sætte os det mål i Sønderborg Kommune, at vi skal blive de bedste til at drive kommunen. En virksomhed med vækstpotentiale eller en multinational mastodont af en virksomhed må også sætte sig det samme mål; de bliver nødt til at være de bedste på deres felt – ellers vil de ikke være i stand til at levere den vare som kunderne ønsker. I sidste ende er det jo netop dét, det hele handler om! Vi skal kunne levere den vare kunderne ønsker og i vores tilfælde er kunderne borgerne i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stemme på Petter Astrup, en stemme på Peter Hansen og en stemme på Venstre i Sønderborg vil netop handle om det. Det er en stemme for et samlet Sønderborg, hvor alle små byer med stolthed vil kunne føle sig som en del af Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2023 Samfund, Sønderborg

To vellykkede bygningsrenoveringer hædret på Arkitekturens Dag

3. oktober 2023 Samfund

I år fejrer Sønderborg Kommune desværre ikke Arkitekturens Dag, den er blevet aflyst på grund af økonomiske stramninger. Det synes foreningen By og Miljø i Sønderborg Kommune er trist og medlemmerne har derfor valgt at markere Arkitekturens Dag, der var i går, mandag, og uddele to anerkendelser – et smukt diplom – til en vellykket […]

Læs mere...