Petter Astrup: Venstre vil ikke skære på bløde områder

5. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Petter Astrup, Venstre, skriver:

Det er fejlagtigt blevet skrevet og sagt, at Venstre ikke vil være med til skattestigninger fordi det er valgår. Venstres politik har altid været, at vi ikke går ind for skattestigninger og har derfor intet at gøre med om det er valgår eller ej.

Der står i Venstres budgetforslag, at Venstre også de næste 4 år vil arbejde for en ordentlig velfærd af høj kvalitet både for vores unge og ældre. Derfor indeholder budgetforslaget ingen besparelser, der forringer velfærden på de såkaldte bløde områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alligevel kan vi læse, at Venstre vil spare på de bløde områder – Det er direkte forkert.

Venstre vil ikke skære i de bløde områder.

Venstre vil ikke skære i de bløde områder.

Ja! Der er reelt to klare alternativer, når der skal stemmes til kommunevalget i Sønderborg Kommune den 19. november – Nemlig dem der vil bevare en anstændig offentlig hjælp med skattestigninger og dem der vil uden skattestigninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kære borgere i Sønderborg kommune – I vil opleve at dem der stemte for en skattestigning vil forsøge at vinde Jeres sympati, ved at opsætte et skræmmebillede af Venstres budgetforslag– Et budgetforslag uden skattestigning! Det vil de, fordi de er med til at sende en regning til Jer, som lyder på 5.000 kr. pr. år, til hver eneste familie, de næste mange år ud i fremtiden.

Med skattestigningen vil Sønderborg Kommune, miste et forbrug på 95 mio. kr. om året. Dét, der skal holde hjulene effektivt i gang, bliver stoppet og vi vil derfor miste endnu flere arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...