Petter Astrup: Venstre vil ikke skære på bløde områder

5. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Petter Astrup, Venstre, skriver:

Det er fejlagtigt blevet skrevet og sagt, at Venstre ikke vil være med til skattestigninger fordi det er valgår. Venstres politik har altid været, at vi ikke går ind for skattestigninger og har derfor intet at gøre med om det er valgår eller ej.

Der står i Venstres budgetforslag, at Venstre også de næste 4 år vil arbejde for en ordentlig velfærd af høj kvalitet både for vores unge og ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor indeholder budgetforslaget ingen besparelser, der forringer velfærden på de såkaldte bløde områder.

Alligevel kan vi læse, at Venstre vil spare på de bløde områder – Det er direkte forkert.

Venstre vil ikke skære i de bløde områder.

Venstre vil ikke skære i de bløde områder.

Ja! Der er reelt to klare alternativer, når der skal stemmes til kommunevalget i Sønderborg Kommune den 19. november – Nemlig dem der vil bevare en anstændig offentlig hjælp med skattestigninger og dem der vil uden skattestigninger.

Kære borgere i Sønderborg kommune – I vil opleve at dem der stemte for en skattestigning vil forsøge at vinde Jeres sympati, ved at opsætte et skræmmebillede af Venstres budgetforslag– Et budgetforslag uden skattestigning! Det vil de, fordi de er med til at sende en regning til Jer, som lyder på 5.000 kr. pr. år, til hver eneste familie, de næste mange år ud i fremtiden.

Med skattestigningen vil Sønderborg Kommune, miste et forbrug på 95 mio. kr. om året. Dét, der skal holde hjulene effektivt i gang, bliver stoppet og vi vil derfor miste endnu flere arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk