Pia Dyreborgs liv i kulkælderen blev vendt til masser af glæde og energi

9. november 2018 Samfund

I dag har Pia Dyreborg på 54 år det virkeligt godt og hun bobler af overskud og energi.

“Der har været en helt fantastisk udvikling og hun ligger ikke længere på sofaen”, siger Hanne Olsen fra Body Invest. Og netop Hanne Olsen har været en vigtig del i Pia Dyreborgs vej fra sofaen til et liv med overskud.

“Der var en gang, hvor jeg ikke havde det godt. Det var en dum periode. Jeg var for tyk og havde ondt over det hele. Især knæ og skuldre”, siger Pia Dyreborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at slippe fri af smerterne og kulkælderen opsøgte Pia Dyreborg Body Invest.

“Jeg fik en tid hos Hanne Olsen og der har været både op- og nedture, men nu jeg føler mig pisse lækker og er medicinfri”.

En god forbrænder og en lækker opstrammet krop

Pia Dyreborg startede i et motionscenter, et sted hun aldrig havde besøgt før. Sideløbende kommer hun jævnligt til kontrol, træning og coachingsamtaler hos Body Invest. Kosten blev også ændret, så den passer ind i Pia Dyreborgs liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik forbrændingen skudt i vejret og Pia Dyreborg er netop vendt hjem fra fire ugers ferie, hvor hun ikke har taget så meget som et eneste gram på”, siger Hanne Olsen. Hun tilføjer, at Pia Dyreborg er blevet 52 centimer mindre i omfang på knap et halvt år.

“Jeg er i gang med mit tredje forløb og kommer hos Hanne Olsen hver 3-6 uge. Jeg har det supergodt og jeg holder fast i mit nye skønne liv” siger Pia Dyreborg.

Der er mennesker, som synes, det er dyrt at komme i forløb hos Body Invest eller blot skørt at bruge penge på sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men de skal se det som en investering, som de gør i sig selv. Hvis ikke man vil gå ned på livskvalitet, spise piller eller afsætte tid til sygdom, så er det en rigtig god investering. Alt har mange har travlt, glemmer sig selv og er mellem-tilfredse i livet” siger Hanne Olsen.

Her kan du læse mere om BODY INVEST

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk