Pigekoret og Drengekoret inviterer til åbne korprøver

7. august 2020 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor inviterer til åbne korprøver den 12., 19. og 26. august kl. 16.30-17.30 i korets lokaler i Sønderborg Kaserne.

Her kan man, helt gratis og uforpligtende, prøve at synge med i koret enten en enkelt gang eller alle tre gange. Piger og drenge i alderen 3-15 år er velkomne, skriver korene i en pressemeddelelse.

“Mange børn vil gerne synge i kor men tør ikke rigtig melde sig til optagelsesprøve. Derfor giver vi nu alle interesserede mulighed for at prøve at synge sammen med os til korprøverne”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man møder bare op kl. 16.30, der er ingen tilmelding, og det koster ikke noget. Hvis man efterfølgende har lyst til at fortsætte i koret, hjælper vi med indmeldelse og så videre”.

Sønderjysk Pigekor og Drengekor består i alt af 220 sangere i alderen 3-20 år.

“Og vi har også et forældrekor”, siger dirigenten.

Sæson 20-21 byder på mange spændende koncertoplevelser for koret. Blandt dem koncerter sammen med entertaineren Sigurd Barrett, julekoncerter i Alsion og korweekends for alle sangere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på pigekorets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...