Piger fra ni til tolv år kan være med til havfruesvømning

Pressefoto
Pressefoto
13. marts 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Som noget helt nyt kan piger i alderen 9-12 nu gå til havfruesvømning i Sønderborg. Svømmeklubben Sønderborg opretter nemlig et helt nyt hold for ‘havfruer’. Havfruesvømning er et rent pigehold for alle de piger, som elsker bevægelse, gymnastik og vand.

Som havfrue svømmer man i det dybe bassin og det er derfor vigtigt at pigerne kan svømme på forhånd. Sammen med de andre havfruer laver man øvelser under vand og i vandoverfladen. Lær for eksempel at svømme som en havfrue, at slå kolbøtter under vand eller at lave øvelser sammen med en anden havfruedeltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er rigtig glad for at vi nu kan tilbyde havfruesvømning for byens unge piger. Det er en rigtig god mulighed for piger, som måske netop er færdige med deres gymnastiksæson og som gerne vil prøve at lave sjov gymnastik, kolbøtter og spring i vandet” siger Mette Sørensen, ansvarlig for holdudbuddet i Svømmeklubben Sønderborg, i en pressemeddelelse.

“Som svømmeklub og frivillig forening er det vigtigt for os at have et bredt holdudbud – og svømmeklubben tilbyder meget andet end den klassiske ABC svømmeskole”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Havfruesvømning er tirsdage fra kl. 18.30-19.00. Første gang er den 28. marts og det er muligt at komme til en prøvetime kvit og frit. Derefter er der bindende tilmelding.

Læs mere på svømmeklubbens hjemmeside.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...