Piger fra ni til tolv år kan være med til havfruesvømning

13. marts 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Som noget helt nyt kan piger i alderen 9-12 nu gå til havfruesvømning i Sønderborg. Svømmeklubben Sønderborg opretter nemlig et helt nyt hold for ‘havfruer’. Havfruesvømning er et rent pigehold for alle de piger, som elsker bevægelse, gymnastik og vand.

Som havfrue svømmer man i det dybe bassin og det er derfor vigtigt at pigerne kan svømme på forhånd. Sammen med de andre havfruer laver man øvelser under vand og i vandoverfladen. Lær for eksempel at svømme som en havfrue, at slå kolbøtter under vand eller at lave øvelser sammen med en anden havfruedeltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er rigtig glad for at vi nu kan tilbyde havfruesvømning for byens unge piger. Det er en rigtig god mulighed for piger, som måske netop er færdige med deres gymnastiksæson og som gerne vil prøve at lave sjov gymnastik, kolbøtter og spring i vandet” siger Mette Sørensen, ansvarlig for holdudbuddet i Svømmeklubben Sønderborg, i en pressemeddelelse.

“Som svømmeklub og frivillig forening er det vigtigt for os at have et bredt holdudbud – og svømmeklubben tilbyder meget andet end den klassiske ABC svømmeskole”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Havfruesvømning er tirsdage fra kl. 18.30-19.00. Første gang er den 28. marts og det er muligt at komme til en prøvetime kvit og frit. Derefter er der bindende tilmelding.

Læs mere på svømmeklubbens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...