Pilotprojekt vejleder unge om rusmidler

23. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Kommune står bag indsatsen #mindrerus, som har været i gang siden årsskiftet. Det Blå Gymnasium og EUD/EUX Business, Business College Syd arbejder sammen med kommunen i et pilotprojekt, der oplyser og vejleder unge om rusmidler. De første erfaringer viser, at det er lykkedes med at sætte gang i en refleksion hos de unge.

Jeg glæder jeg mig meget over det gode samarbejde, vi har med BC Syd om en tidlig indsats mod rusmidler blandt vores unge, hvor de færdes til dagligt”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et samarbejde med SSP har 21 klasser med i alt ca. 600 elever modtaget undervisning om rusmidler og de mange misforståelser, der er om rusmidlers virkning og skadelighed.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...