Pink Cup: 2. september er Sønderborg Golfklub i lyserødt

6. august 2020 Kultur

Den 2. september er Sønderborg Golfklub i lyserødt – og når der skal spilles golf i lyserødt, så er det fordi der skal spilles Pink Cup.

“Alle golfglade kvinder og mænd er velkommen til at melde sig til på golfbox”, siger Jeanette Meineche, der er medarrangør. De kan også sende en mail til jeanettemeineche@gmail.com

Mandlige medlemmer af Sønderborg Golfklub og gæster udefra er også meget velkomne til turneringen. De spiller med på lige vilkår, men kun kvindelige medlemmer kan repræsentere Sønderborg Golfklub ved Landsturneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi spiller fra klokken 15 og seneste mulighed for at tilmelde sig er til middag den 26 august”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT. Der er plads til 120 spillere og medlemmer af Sønderborg Golfklub skal betale 200 kroner for at deltage. Andre skal betale 350 kroner.

“Vi har så mange flotte præmier fra vores enestående, trofaste sponsorer og der er lækker mad efter spillet”, siger medarrangøren og opfodrer interesserede til at læse mere på golfklubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...