Pink Cup: 2. september er Sønderborg Golfklub i lyserødt

6. august 2020 Kultur

Den 2. september er Sønderborg Golfklub i lyserødt – og når der skal spilles golf i lyserødt, så er det fordi der skal spilles Pink Cup.

“Alle golfglade kvinder og mænd er velkommen til at melde sig til på golfbox”, siger Jeanette Meineche, der er medarrangør. De kan også sende en mail til jeanettemeineche@gmail.com

Mandlige medlemmer af Sønderborg Golfklub og gæster udefra er også meget velkomne til turneringen. De spiller med på lige vilkår, men kun kvindelige medlemmer kan repræsentere Sønderborg Golfklub ved Landsturneringen.

“Vi spiller fra klokken 15 og seneste mulighed for at tilmelde sig er til middag den 26 august”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT. Der er plads til 120 spillere og medlemmer af Sønderborg Golfklub skal betale 200 kroner for at deltage. Andre skal betale 350 kroner.

“Vi har så mange flotte præmier fra vores enestående, trofaste sponsorer og der er lækker mad efter spillet”, siger medarrangøren og opfodrer interesserede til at læse mere på golfklubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...