Pink Cup-golfspillerne nød det strålende vejr

5. juni 2022 Augustenborg

Søndag er golfbanen ved Augustenborg klædt i lyserødt og klubbens fantastiske sponsorer er klar sammen med turneringslederne.

Klokken cirka 8:30 blev omkring 90 golfglade mænd og kvinder fra nær og fjern budt hjertelig velkommen til en festlig dag i den gode sags tjeneste, hvor det handler om at få penge ind til hjælp til bekæmpe brystkræft.

Ved stævnet trækkes der lod om fantastiske præmier.

“Der er – udover HimmerLands 25.000 kroner pr. hole in one, hvor beløbet går direkte til Kræftens Bekæmpelse – også en flot præmie fra Kræftens Bekæmpelse samt en elcykel fra Vollerup 2-hjuls Center til en værdi af 22.500 kr. som tilfalder den eller de dygtige spillere, der sender bolden i hul på 1. slag og dem håber vi selvfølgelig på der er flere af på denne dejlige dag”, siger Jeanette Meineche.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen afsluttes i det flot pyntede telt, hvor der serveres en dejlig middag fra Skovby Kro.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...