Pinsejazz med Hans Jørn Wolff All Star Jazzband i ViKaLi’s Kaffesalon

2. maj 2016 Gråsten

Jazz’en holder sit indtog i ViKaLi i Gråsten, når den nye KaffeSalon i Slotsgade i Gråsten slår dørene op for pinsejazz. Det sker 2. pinsedag mellem kl. 14:00 og 16:00.

Der er lagt op til en hyggelig og munter eftermiddag med glade jazztoner fra Hans Jørn Wolff All Star Jazzband, som denne dag består af hele 5 sprudlende musikere.Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

”Vi synes, at der skal lidt god musik til her i Gråsten, så derfor har vi lavet en aftale med jazz-orkestret om at kræse for os i KaffeSalon’en her i pinsen”, siger Lise Guldberg, ejer af KaffeSalon’en og ViKaLi Antikvitetsforretning – og fortsætter:

”Vi glæder os til at følge tråden op fra vores åbningsreception, og vi håber, at det kan blive en tradition her i KaffeSalon’en, – for vi satser gerne på nogle gode arrangementer, når der er opbakning til det fra publikum”.

Artiklen fortsætter under annoncen

jazz

Lise Guldberg anbefaler gæsterne, at bestille bord, så de ikke går forgæves, – besøg forretningen eller KaffeSalon’en eller kontakt ViKaLi pr. telefon eller sms på 6127 3516.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk