Pinsens indbrud og forsøg på samme

17. maj 2016 112

I en villa på Johan Skjoldborgsvej blev der natten mellem lørdag og søndag knust en rude i en bryggersdør. Tyvene har været i hele huset, der blev gennemrodet, mens husets beboer, en 94-årig kvinde, lå og sov i sit soveværelse. Kvinden kunne ikke give noget signalement af tyvene. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/04/YVFBcJkk.png” alt=”politi” width=”200″ height=”200″ />

Fra en villa på Kyshøj i Høruphav forsøgte en tyv kl. 03:43 natten til mandag at stjæle en udendørs PH lampe. Tyven forsøgte at tage lampen ned fra husvæggen, men da beboeren opdagede det og tændte lys i huset, stak tyven af fra stedet. oplyser politiet.

I en lejlighed på Ringgade i Sønderborg blev en rude knust i et stuevindue. Tyven har været i både stuen og i soveværelset, hvor lejlighedens beboer, en 79-årig kvinde, lå og sov. Det lykkedes for tyven at stjæle en blomstret taske, der indeholdt 5.000 kr i kontanter og et dankort, fra soveværelset. Kvinden så kun et glimt af tyven, der var iført mørkt tøj.

Tyveri fra bil

Natten mellem søndag og mandag blev en indkøbskurv stjålet fra et bagagerum på en personbil, der holdt parkeret på Nørregade i Guderup. Kurven indeholdt en pung, to sygesikringsbeviser, personlige kort, en brun skuldertaske, en bog, en kalender, tre flasker vin, en Iphone 4 og registreringsattesten til bilen.

Fra en villa på Vesterled i Dybøbl blev der stjålet en safetyboks der indeholdt 1.800 kr i kontanter, et ældre Omega ur og en harddisk til en computer.

En tyv brød ind i et udhus på Sunquistgade natten mellem søndag og mandag. Her er det endnu ikke klart, hvad der blev stjålet.

Fra en indkørsel på Ringgade i Sønderborg blev der stjålet en sort plæneklipper og i løbet af pinsen blev der desuden stjålet en espressomaksine fra et kælderrum på Ringgade.

Et lidt særpræget kostervalg har den eller de tyve der brød ind i en kontorpavillon på Augustenborg Landevej. Tyvene har været rundt på hele kontoret og der blev stjålet en opvaskemaskine.

Det sidste indbrud på listen blev – heldigvis – kun til et forsøg, hvor tyven prøvede at komme ind gennem et soveværelsesvindue og derefter et vindue et i børneværelse. Det var natten mellem fredag og lørdag. Begge vinduer holdt til presset.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk