Placeringen af politiskolen giver ballade i Venstre

13. november 2016 Erhverv

V-toppens beslutning om at placere en ny politiskole i Herning udløser interne protester i regeringspartiet, skriver Jyllands-Posten.

Efter at flere V-borgmestre i ugens løb har kritiseret den et år lange proces frem mod beslutningen, udfordrer Struer-borgmester Mads Jakobsen nu direkte justitsminister Søren Pinds beslutning.

“Søren Pind har meldt ud, at politiskolen skal ligge i Herning, men det er der flere meninger om. Så vi arbejder stadig på at få den til Holstebro”, siger han forud for et møde, som en kreds af nordvestjyske borgmestre vil holde mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Justitsminister Søren Pind har forklaret beslutningen med, at regeringen vil sikre vækst i hele Danmark. Men samtidig har det været vigtigt for regeringen at få truffet en beslutning på et politifagligt grundlag.

En gennemgang, som Jyllands-Posten har foretaget af processen, afslører imidlertid, at flere centrale krav til den nye politiskole er blevet ændret undervejs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...