Plan for udflytning af statsjob klar til oktober

23. juli 2015 Erhverv

Senest til oktober fremlægger Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen en konkret plan for, hvilke statslige arbejdspladser der skal flyttes til Jylland.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

“Vi kommer med en plan, hvor vi laver klare mål for, hvordan de statslige arbejdspladser skal fordeles i fremtiden. Dér bliver man også nødt til at sætte navn og adresse på, siger Erhvervs- og Vækstminister, Troels Lund Poulsen til Nordjyske Stiftstidende.

Forhenværende minister og folketingsmedlem for Konservative, Jakob Axel Nielsen, er glad for den udmelding. Han er i dag formand for foreningen “Staten i hele Danmark”, og han glæder sig over, at regeringen har grebet bolden og ”nu er så langt fremme, at man er nødt til at levere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis det efter dette her forløb ikke ender med udflytning af statslige arbejdspladser, vil det være et gevaldigt løftebrud,” siger han til Nordjyske Stiftstidende.by

Formanden roser, at regeringen ikke lægger mellemregningerne offentligt frem, men vil præsentere en samlet, færdig plan.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På den måde undgår man bedst, at en masse mennesker, herunder de ansatte, går i forsvarsposition, og at planerne derfor dør, før noget besluttes”, siger han til avisen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...