Planer om at slå KL og Danske Regioner sat på pause

13. marts 2015 Politik

De delegerede på KL’s delegeretmøde har fredag med et snævert flertal på syv stemmer sat beslutningen om at undersøge en fusion mellem KL og Danske Regioner på pause til efter folketingsvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er glad for den demokratiske debat, vi har haft her på delegeretmødet. Det bekræfter, at demokratiet lever. Afstemningsresultatet viser med al tydelighed, at kommunerne samlet set ikke er klar til at sætte arbejdet med at undersøge mulighederne for en fusion i gang,” siger KL’s formand Martin Damm til kl.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

I november annoncerede KL og Danske Regioner, at man ville indlede drøftelser om en mulig fusion af de to interesseorganisationer, hvis dette blev godkendt på KL’s delegeretmøde og Danske Regioners generalforsamling. På KL’s delegeretmøde skulle de delegerede tage stilling til at sætte gang i en nærmere undersøgelse af mulighederne for en fusion mellem de to organisationer.

På KL’s delegeretmøde blev der stillet et ændringsforslag om, at KL skal afvente det kommende folketings afklaring af regionernes fremtid, før der tages stilling til at fortsætte undersøgelserne af grundlaget for en eventuel fusion mellem KL og Danske Regioner.

Ændringsforslaget blev vedtaget med et snævert flertal. 248 delegerede stemte nej til ændringsforslaget, 255 stemte ja.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...