Plejecentre laver en plan for Corona-vaccination af de ældre

22. december 2020 Samfund

Vaccinen mod coronavirus er på vej og det er de allerældste, som man ved, har en meget, meget stor risiko for sygdom og død, beboere på plejecentre, folk, der får hjemmepleje samt de dele af sundheds- og ældrepersonalet, som også er i risiko for selv at blive smittet, eller som varetager omsorgen for de svage – medarbejdere, der arbejder på intensivafdelinger, isolationsafsnit, plejecentre med videre.

På plejecentrene er medarbejderne i fuld gang med at finde ud af, hvilke af de ældre beboere, der vil have en vaccine mod Corona.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved endnu ikke, hvor mange af de ældre, der har sagt ja, fordi vi ikke er færdige med at indhente interesse-tilkendegivelser blandt beboerne endnu”, siger plejecenterchef Joan Slaikjer Hansen til SønderborgNYT.

Hun forventer at have et endeligt overblik mellem jul og nytår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...