Plejecentret i Nordborg fejrer sine første 20 år

Hyggestund på Tangshave. Arkivfoto
Hyggestund på Tangshave. Arkivfoto
14. februar 2024 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Tangshave Bo- og Aktivitetscenter i Nordborg fejrer 20 års fødselsdag fredag den 23. februar med en gallafest for beboerne fra kl. 11.30 til 14.00. Gallafesten er for beboerne på plejecentret, daghjemsbrugere og beboerne i de kollektive boliger. I forbindelse med gallafesten rulles den røde løber ud, der pyntes med balloner, og deltagerne er opfordret til at tage det fine tøj på. Køkkenet laver en lækker festmenu, og en musiker underholder bl.a. med revyviser.

Samme dag, kl. 15.30, er der reception for de frivillige, samarbejdspartnere, politikere med flere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tangshave Bo- og Aktivitetscenter består af 64 lejligheder og 6 korttidspladser. Jan Prokopek Jensen, daværende borgmester i Nordborg Kommune, tog første spadestik til Tangshave Bo- og Aktivitetscenter den 24. april 2002. Året efter – den 12. december 2003 – flyttede alle beboerne fra det gamle plejehjem ind samt en del nye beboere. Administrationen var endnu ikke bygget helt færdig på det tidspunkt og flyttede først ind den 23. februar 2004 og den dato bliver derfor betegnet som Tangshaves fødselsdag.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...