Plejehjemsbrugere og børn fra Humlehøjskolen hygger sig sammen

13. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

Tirsdag havde en tredje-klasse på Humlehøjskolen besøg af en gruppe ældre mennesker fra Dalsmark Plejehjem, som har til huse i Gråsten.

Naja synes, det er hyggeligt at mødes med de ældre fra Dalsmark Plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøget fandt sted, fordi Dalsmark Plejehjem har adopteret klassen ind i RelationsNetværket, hvor virksomheder åbner dørene for skoleelever, som ad en vej får samlet nogle indtryk fra det liv voksne mennesker har.

Tirsdag var overskriften for besøget: Julehygge. Og når man julehygger, så bliver der lavet julepynt, drukket kaffe og spist pebernødder.

Kort før middag skulle de ældre hjem til Rinkenæs – og selvfølgelig sikrede børnene, at de kom godt afsted. For eksempel åbnede de dørene for de ældre, som måske ville have lidt svært ved det selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er hyggeligt at have besøg af Dalsmark og også at være ude hos dem”, siger Naja, som har hørt rigtigt mange historier om de ældres liv. Faktisk har eleverne hørt så mange, at de har samlet dem i en avis.

Den er netop sendt ud til Dalsmark Plejehjem og delt ud i klassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Sønderborg, Frivillige

662 lokale familier får hjælp til julen

11. december 2023 Sønderborg

I år er der hele 662 familier, som får julehjælp og det er en stigning på omkring 20 procent, siger Yvonne Lech, der er bestyrelsesformand for Røde Kors i Sønderborg. “Røde Kors er ikke alene om at dele julehjælp ud – de lokale foreninger, Karrusellen i Nordborg, Kirkens Korshær, Frelsens Hær og alle de lokale […]

Læs mere...