Plejehjemsbrugere og børn fra Humlehøjskolen hygger sig sammen

13. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

Tirsdag havde en tredje-klasse på Humlehøjskolen besøg af en gruppe ældre mennesker fra Dalsmark Plejehjem, som har til huse i Gråsten.

Naja synes, det er hyggeligt at mødes med de ældre fra Dalsmark Plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøget fandt sted, fordi Dalsmark Plejehjem har adopteret klassen ind i RelationsNetværket, hvor virksomheder åbner dørene for skoleelever, som ad en vej får samlet nogle indtryk fra det liv voksne mennesker har.

Tirsdag var overskriften for besøget: Julehygge. Og når man julehygger, så bliver der lavet julepynt, drukket kaffe og spist pebernødder.

Kort før middag skulle de ældre hjem til Rinkenæs – og selvfølgelig sikrede børnene, at de kom godt afsted. For eksempel åbnede de dørene for de ældre, som måske ville have lidt svært ved det selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er hyggeligt at have besøg af Dalsmark og også at være ude hos dem”, siger Naja, som har hørt rigtigt mange historier om de ældres liv. Faktisk har eleverne hørt så mange, at de har samlet dem i en avis.

Den er netop sendt ud til Dalsmark Plejehjem og delt ud i klassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...