Politi: Flere indbrud i weekenden

11. januar 2016 112

Indbrudstyvene har være flittige i weekenden.

I en villa på Skovbrynet blev en terrassedør brudt op, skabe og skuffer blev gennemrodet, men det er endnu ikke helt klart, hvad der blev stjålet.Betjent med ryggen til, Politi synligt

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det til gengæld i en lejlighed i Nørager. Her gik tyven uhindret ind af en ulåst hoveddør. Fra lejligheden blev der stjålet 51 ADHD-piller af mærket Ritalin Uno. Der blev også stjålet en ældre Samsung-tablet og to defekte bærbare computere.

“På Strandvej blev der stjålet en lampe af mærket ”Koglen”. Tyvene havde knust en rude og ved hjælp af en trappestige kunne de nå op til den dyre loftlampe”, siger politiet.

På Møllegade var en 88-årig kvinde hjemme under et indbrud. Hun hverken hørte eller så noget til tyvene og det er ikke gjort op, hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stereoanlægget forsvandt

Fra en lejlighed på Nørregade i Guderup blev der stjålet to JBL-højttalere og en ældre Philips forstærker. Forurettede, en 19-årig mand blev udsat for vold af de to indbrudstyve.

I en lejlighed på Vøl-Bo Gade blev en rude knust med en sten og lejlighedens beboer, en ældre dame, hørte to politipersoner tale dansk sammen og hun trykkede på hjemmeplejens nødkald. Hjemmeplejen ringede 1-1-2, men tyvene var væk, da politiet kom frem. Tyvene nåede at rode lidt i lejligheden og det vides endnu ikke, om de fik noget med sig derfra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos en 78-årig kvinde på Rådmandsløkken blev der kastet en sten gennem en rude og lejligheden blev gennemrodet, mens kvinden lå og sov.

Der blev stjålet 10 pakker cigaretter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...