Politidirektøren: Betjentene er robuste og ikke slidt ned

29. september 2015 Erhverv

Formanden for Syd- og Sønderjyllands Politiforening, Niels Hedeager, kritiserer mandag, at de ansatte ikke kan afspadserer den store pukkel af overarbejdstimer, der har hobet sig op  i løbet af 2015. De bliver nedslidte, advarer Niels Hedeager.

Betjent med ryggen til, Politi synligtPolitidirektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørgen Meyer,  er også ærgerlig over, at politiet har fået oparbejdet så mange overarbejdstimer,  men kan ikke se, hvordan puklen kan afspadseres, hvis beredskabet skal opretholdes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi skal løse dagligdagens beredskab, og være der for borgerne lige så meget, som vi skal løse de særlige opgaver, så har vi simpelthen ikke mulighed for at afspadsere”, siger Jørgen Meyer til TV SYD

Han forsikrer, at beredskabet stadig kører, som det skal, og at kun sagsbehandlingstiderne kan være længere end normalt.

“Der er ingen tvivl om, at vores folk er spændt hårdt for, men de er robuste”, siger Jørgen Meyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...