Politidirektøren: Betjentene er robuste og ikke slidt ned

29. september 2015 Erhverv

Formanden for Syd- og Sønderjyllands Politiforening, Niels Hedeager, kritiserer mandag, at de ansatte ikke kan afspadserer den store pukkel af overarbejdstimer, der har hobet sig op  i løbet af 2015. De bliver nedslidte, advarer Niels Hedeager.

Betjent med ryggen til, Politi synligtPolitidirektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørgen Meyer,  er også ærgerlig over, at politiet har fået oparbejdet så mange overarbejdstimer,  men kan ikke se, hvordan puklen kan afspadseres, hvis beredskabet skal opretholdes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi skal løse dagligdagens beredskab, og være der for borgerne lige så meget, som vi skal løse de særlige opgaver, så har vi simpelthen ikke mulighed for at afspadsere”, siger Jørgen Meyer til TV SYD

Han forsikrer, at beredskabet stadig kører, som det skal, og at kun sagsbehandlingstiderne kan være længere end normalt.

“Der er ingen tvivl om, at vores folk er spændt hårdt for, men de er robuste”, siger Jørgen Meyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...