Politidirektøren: Betjentene er robuste og ikke slidt ned

29. september 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Syd- og Sønderjyllands Politiforening, Niels Hedeager, kritiserer mandag, at de ansatte ikke kan afspadserer den store pukkel af overarbejdstimer, der har hobet sig op  i løbet af 2015. De bliver nedslidte, advarer Niels Hedeager.

Betjent med ryggen til, Politi synligtPolitidirektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørgen Meyer,  er også ærgerlig over, at politiet har fået oparbejdet så mange overarbejdstimer,  men kan ikke se, hvordan puklen kan afspadseres, hvis beredskabet skal opretholdes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi skal løse dagligdagens beredskab, og være der for borgerne lige så meget, som vi skal løse de særlige opgaver, så har vi simpelthen ikke mulighed for at afspadsere”, siger Jørgen Meyer til TV SYD

Han forsikrer, at beredskabet stadig kører, som det skal, og at kun sagsbehandlingstiderne kan være længere end normalt.

“Der er ingen tvivl om, at vores folk er spændt hårdt for, men de er robuste”, siger Jørgen Meyer.

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...