Politiet: Biler må ikke køre overalt i skovene

11. maj 2016 112

Vejene i skovene her i området er særdeles fine og umiddelbart kan det være fristende at sætte sig i bilen og køre en tur i vores smukke skove – men det må man altså kun på de veje hvor det er tilladt oplyser politiet.

“Der er tydeligt skiltet hvor man ikke må køre så selvom det er fristende så skal man altså stille bilen og gå sig en tur i det grønne i stedet for”, siger Peter Baum fra Politiet i Sønderborg.

Naturstyrelsen er ofte på ture i skovene og hvis de ser bilister, der kører på de veje, hvor det er forbudt, så bliver der ringet til politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det sker tit at folk kører i bil helt ned til f.eks. Fiskerhytten i Sønderborg for at tage sig en dukkert, men det er altså forbudt”, siger Peter Baum.

I fredags blev to bilister stoppet på skovvejene og de kan nu se frem til en bøde hver på 1.000 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Vil du opleve lidt af hvordan en dirigent lærer sit job?

1. februar 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret. Det sker, når orkestret samarbejder med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder åben prøve for dirigentstuderende. “Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter”. siger musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen. “Vi lægger orkester til, så unge, talentfulde […]

Læs mere...