Politiet: Det er tilladt at tage i sommerhus – men overvej lige om det er en god idé

3. april 2020 REGIONALT

Selvom det ikke er forbudt at tage i sommerhus i Danmark for tiden, så kommer Syd- og Sønderjyllands Politi nu med en løftet pegefinger. Politiet opfordrer danskerne til at tænke sig om en ekstra gang og genoverveje, om det er en god idé at tage i sommerhus lige nu.

“At mange mennesker rejser i en tid med smittepres, kan starte nye smittekæder, hvis ikke du er meget bevidst om alt, hvad du gør” skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har forståelse for, at mange mennesker trænger til at komme væk og ud i naturen i disse tider, men anbefaler, at man tænker sig om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når feriestemningen breder sig, kan man være tilbøjelig til at slække på de elleres gode vaner i forhold til smitte – og i sommerhusområderne er der mange fastboende pensionister, som er i den særlige risikogruppe.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...