Politiet efterlyser 46-årig der er forsvundet med sin søn

26. november 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Nordjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser 46-årige Lars Jørgen Nielsen, der er forsvundet med sin ti-årige søn Tobias.

Den efterlyste Lars Jøgen Nielsen. Foto: Nordjyllands Politi

Den efterlyste Lars Jøgen Nielsen. Foto: Nordjyllands Politi

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønnen har nogle specielle behov og har brug for et professionelt behandlingsmiljø, som kan tilse hans behov, siger politiassistent Christina Beck fra Nordjyllands Politi til TV 2.

Børne- og Ungeudvalget har afgjort, at Tobias skal være anbragt i familiepleje for at tilgodese behovene. Den afgørelse ankede faren, men retten gav udvalget medhold.

Lars Jørgen Nielsen gik efterfølgende under jorden med sønnen, hvilket han nu har været i en længere periode, og derfor efterlyses han nu i offentligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Jørgen Nielsen og Tobias er sidst set i Tønder og Abild i Sønderjylland midt i november måned. Her formodes de at have boet i en kortere eller længere periode, mens de skjulte sig for myndighederne.

Hvis du ser de Lars Jørgen Nielsen og Tobias, så ring 1-1-4.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...