Politiet efterlyser 46-årig der er forsvundet med sin søn

26. november 2015 112

Nordjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser 46-årige Lars Jørgen Nielsen, der er forsvundet med sin ti-årige søn Tobias.

jpg” alt=”Den efterlyste Lars Jøgen Nielsen. Foto: Nordjyllands Politi” width=”300″ height=”169″ /> Den efterlyste Lars Jøgen Nielsen. Foto: Nordjyllands Politi

“Sønnen har nogle specielle behov og har brug for et professionelt behandlingsmiljø, som kan tilse hans behov, siger politiassistent Christina Beck fra Nordjyllands Politi til TV 2.

Børne- og Ungeudvalget har afgjort, at Tobias skal være anbragt i familiepleje for at tilgodese behovene. Den afgørelse ankede faren, men retten gav udvalget medhold.

Lars Jørgen Nielsen gik efterfølgende under jorden med sønnen, hvilket han nu har været i en længere periode, og derfor efterlyses han nu i offentligheden.

Lars Jørgen Nielsen og Tobias er sidst set i Tønder og Abild i Sønderjylland midt i november måned. Her formodes de at have boet i en kortere eller længere periode, mens de skjulte sig for myndighederne.

Hvis du ser de Lars Jørgen Nielsen og Tobias, så ring 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk