Politiet efterlyser Kit Hildgaard Andersen. Frygter der er sket hende noget

20. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

bilSyd- og Sønderjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde Kit Hildgaard Andersen, der søndag aften ca.

Artiklen fortsætter under annoncen

klokken 20.00 forlod sin bopæl på Kalvslundvej ved Horslund i Ribe, hvor hun sammen med hendes hund af racen rottweiler gik i vestlig retning.

Efterfølgende vendte hunden selv hjem til bopælen uden Kit Hildgaard Andersen. Politiet beder borgerne om hjælp til at finde Kit Hildgaard Andersen, der frygtes at være i hjælpeløs tilstand.

Den savnede beskrives som kvinde, 52 år, 170 – 175 cm høj og spinkel af bygning, lys i huden og med langt, mørkblond hår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endvidere har hun en ’Dragetatovering’ foran fra venstre kraveben til venstre bryst

Den savnede var iført neonfarvet top, sort Kansasjakke med røde syninger, sorte overalls samt sorte vandrestøvler.

Syd- of Sønderjyllands Politiet mener, at hun kan være i hjælpeløs tilstand og beder folk om at tjekke bygninger for at se, om hun skulle have søgt tilflugt der.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...