Politiet er langsommere ude ved 112-opkald

29. april 2016 112

Politiets tal for de gennemsnitlige responstider, altså hvor lang tid politiet er om at komme frem, i årets første kvartal viser, at politiet kommer langsommere frem.politi

Tiderne bliver målt på en række områder, når borgerne ringer 112. Blandt andet brand, slagsmål, færdselsuheld og røveri.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Syd- og Sønderjyllands Politikreds er politiets responstid i gennemsnit 12 minutter og 36 sekunder i første kvartal 2016.

I 2015 havde politiet tekniske problemer med at registrere responstiden. Men ser man derimod på første halvår 2014, så var den gennemsnitlige responstid på 8 minutter 47 sekunder.

Perioderne er ikke direkte sammenlignelige, men hos politiet har man også analyseret på den forlængede responstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået væsentlig flere hændelser, vi skal måle responstiden på i år, end vi har haft de andre år”, siger linjechef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Tage Jehn, til TV Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...