Politiet: Hjælp os med at finde de illegale indvandrere

Arkivfoto
Arkivfoto
26. marts 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis borgere har informationer om illegale udlændinge, der befinder sig i Danmark, skal man kontakte politiet, lyder det fra vicepolitikommissær Kjeld Farcinsen fra Politiets Udlændingekontrolgruppe.

Opfordringen kommer på et tidspunkt, hvor der aldrig før er sigtet så mange illegale indvandrere.

“Om vi så var 100 gange flere personer i min afdeling, så ville man stadig opleve, at en illegal kan gå rundt i Danmark i flere måneder uden at blive kontrolleret, men sådan skal det reelt også være. Vi er jo ikke en politistat”, siger politikommissære til TV2.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg synes, at hvis folk har informationer om illegale, så skal de dele dem med politiet”.

Sidste år sigtede politiet 1.348 indvandrere for at være i Danmark illegalt. Det er det højeste tal nogensinde, viser en aktindsigt hos Rigspolitiet.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...