Politiet: Klovnejægere skal ringe til os når de løber på klovne

20. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På Facebook er der lavet grupper, der har planer om at gå på klovnejagt og det synes politiet er en glimrende idé.

“Men hvis en gruppe løber på en eller flere klovne, så skal de ringe til os, for så skal vi nok tage os kærligt af klovnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

For alt i verden skal man ikke gribe til selvtægt og selv ende med en voldsdom, fordi de klovne ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt”, siger Mads Hansson fra politiet i Sønderborg.

Politiet mener, at klovnene forlængst er gået over grænsen for, hvad der er sjovt.

“De har skræmt en børnefamilie, som endte med at barrikadere sig på et børneværelse og de har skræmt en 6-årig dreng fra vid og sans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er slet ikke sjovt, så nu må dem, der kender de klovne træde frem og fortælle, hvem der er bag maskerne”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Mads Hansson er sikker på, at der er nogen, der ved, hvem det er, der synes det er sjovt at sprede skræk og rædsel – og dem der ved det, kan faktisk stoppe klovnene blot ved at ringe til politiet på 1-1-4.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...