Politiet leder efter mand der antastede 15-årig pige

17. september 2021 112

En 15-årig pige har anmeldt, at hun onsdag klokken cirka 17.15 blev udsat for blufærdighedskrænkelse. I den forbindelse beder politiet om hjælp fra alle, der har været i området på det givne tidspunkt og andre, som måske ved, hvem manden kan være.

“Der har været nogle få henvendelser i sagen, men vi gerne høre fra flere”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Pigen var ude at løbe på en sti i skovområdet umiddelbart nord for Engparken nr. 4 i Gråsten. Her blev hun antastet af en mand med følgende signalement:

Artiklen fortsætter under annoncen

35-40 år, 190-195 cm høj, spinkel af bygning, dansk af udseende, lys i huden, brunt kort hår, intet skæg og han var iført en neongrøn trøje og sorte cowboybukser

Politiet vil gerne høre fra alle, som befandt sig i området – uanset om de har set noget eller ej. Og vil også gerne høre fra alle, som måske ved, hvem manden kan være.

Ring 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...