Politiet ligger inde med tyvekoster – ejere søges

6. oktober 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejerne og gerningssteder til en lang række tyvekoster, som er fundet ved flere

Politiet har byttet - ejerne søges.

Politiet har byttet – ejerne søges.

ransagninger i Kolding i juli og august. Ved ransagningen fandt politiet en lang række smykker samt to ældre pistoler og to særlige mønter. Pistolerne og de to mønter er samleobjekter, og blandt smykkerne er der både halskæder, ure, manchetknapper, brocher og vedhæng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver politiet på deres hjemmeside.

Politiet er interesseret i at høre fra borgere, som savner disse tyvekoster – eller som kender den rette ejermand. Samtidig søger politiet informationer om de gerningssteder, hvor tyvekosterne er stjålet fra.

Politiet mener at tyvekosterne kan stamme fra indbrud i hele Danmark, selvom de er fundet i Kolding – og politiet er interesseret i at høre fra alle, der kan have relevante oplysninger om kosterne. Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se tyvekosterne HER

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...