Politiet oplever minkavlere samarbejder om aflivningen

9. november 2020 COVID-19

Syd- og Sønderjyllands Politi og den Lokale Beredskabs Stab har på vegne af Fødevarestyrelsen i løbet af weekenden været i kontakt med langt hovedparten af minkavlerne i Syd- og Sønderjyllands Politikreds i den såkaldte zone 3 i forbindelse med den aktuelle COVID-19-situation.

Zone 3 omfatter minkavlere, hvor der ikke er konstateret smitte, og som ikke ligger inden for en radius af 7,8 kilometer af smittede besætninger, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Der mangler endnu kontakt til enkelte avlere, som vil blive kontaktet i løbet af ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos alle minkavlere, som politiet og beredskabet har været i kontakt med, er aflivningen allerede begyndt eller planlagt. Der har været en rigtig god dialog, og alle har været yderst samarbejdsvillige, selvom der er tale om en meget svær situation for de berørte minkavlere.

Naboer og omkringboende kan være helt trygge, fordi aflivningen foregår i god ro og orden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...