Politiet: Pas på med supergode “håndværkertilbud”

11. august 2015 112

Politiet advarer borgere i Sønderborg området imod at tage imod et godt tag-tilbud fra en gruppe irske arbejdere der lige nu er på turné i området.

Flere borgere  er blevet kontaktet af, eller har set, de irske arbejdere. De skal angiveligt køre rundt i en hvid kassevogn i villakvarterer rundt omkring, hvor de kontakter beboerne for at tilbyde deres arbejde.politi

Artiklen fortsætter under annoncen

“De tilbyder forskellige tagarbejde, f.eks. tagrensning, men vi vil gerne kraftigt advare imod at tage imod deres ydelser. De må nemlig slet ikke arbejde her i landet”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Faktisk kan man risikere at komme i søgelyset hos SKAT og få en bøde hvis man lader gruppen af håndværkere arbejde hos sig.

“De er ikke opført i registeret for udenlandske tjenesteydelser og så er de heller ikke momsregistrerede. SKAT har stor fokus på den slags såkaldte ”håndværkere”, siger Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...