Politiet: Polsk vognmand betaler 87.000 kroner i bøde

31. januar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I sidste uge afslørede politiets Tungvognscenter Syd ved en kontrol nogle mindre uregelmæssigheder, som var begået af to chauffører på en polsk lastbil.

Begge chauffører erkendte deres brøde, men en nærmere undersøgelse af lastbilen afslørede nogle noget mere alvorlige overtrædelser. Undersøgelserne viste, at der tidligere var blevet manipuleret med den polske lastbil, så det udstyr, der måler køre- og hviletiden og også hastighedsbegrænseren var blevet sat ud af drift, oplyser TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterforskningen viste, at det var direktøren af det polske vognmandsfirma, der var skyldig, fordi det var ham, der på daværende tidspunkt havde siddet bag rattet i forbindelse med nogle ekstra transportopgaver, som selskabet havde modtaget.

Mandag mødte han op hos det danske politi og fik en bøde på hele 87.000 kroner og et forbud mod at køre lastbil på dansk jord i seks måneder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95) Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...