Politiet: Sådan tackler du fupmails

24. juni 2015 112

Tidligere onsdag modtog SønderborgNYT , hvad redaktionen opfattede som en såkaldt fupmail. Mailen blev sendt videre til politi@politi.dk.

Politiet svarer:

Rigspolitiet kan oplyse, at politiet desværre løbende modtager e-mails med indhold lignende den e-mail, som du har modtaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med disse e-mails er udelukkende at lokke personlige oplysninger fra private borgere og virksomheder. Rigspolitiet opfordrer dig til at slette modtagne e-mails med lignende indhold. For nærmere information og vejledning om IT-sikkerhed se venligst: https://www.politi.dk/da/ompolitiet/omhjemmesiden/it-sikkerhed/.

Rigspolitiet kan videre oplyse, at politiet iværksætter efterforskning, når der er rimelig formodning om, at et strafbart forhold, som forfølges af det offentlige, er begået.

Artiklen fortsætter under annoncen

En eventuel anmeldelse vedrørende  den modtagne e-mail skal indgives til din lokale politikreds. Rigspolitiet skal tillige henvise dig til din lokale politikreds for nærmere råd og vejledning i den forbindelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For kontaktoplysninger se venligst www.politi.dk eller ring til telefonnummer 114.

Se mailen HER

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...