Politiet skal have hjælp til at finde voldtægtsforbryder

10. september 2016 112

En ung mand forsøgte at voldtage en kvinde den 7. august på Aarøsund Landevej i Haderslev. Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne høre fra personer, der ligger inde med information i sagen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Torsdag den 8. september 2016 blev sagen omtalt i TV2 Station 2 Efterlyst, og det har givet anledning til flere henvendelser til politiet. Politiet vil dog fortsat gerne høre fra personer, som kan bidrage med oplysninger til sagens opklaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan du genkende personen på overvågningsbilledet, vil politiet meget gerne høre fra dig.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, almindelig af bygning, 20 – 25 år, cirka 170 cm høj, mørk i huden. Iført mørk trøje med lynlås, muligvis hættetrøje, mørke bukser, kasket der sad omvendt (flippen/låsen var gul og kasketten var muligvis lilla, bar en rygsæk.

Han talte lidt engelsk med dårlig accent/svær at forstå.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...