Politiet skal have hjælp til at finde voldtægtsforbryder

10. september 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En ung mand forsøgte at voldtage en kvinde den 7. august på Aarøsund Landevej i Haderslev. Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne høre fra personer, der ligger inde med information i sagen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Torsdag den 8. september 2016 blev sagen omtalt i TV2 Station 2 Efterlyst, og det har givet anledning til flere henvendelser til politiet. Politiet vil dog fortsat gerne høre fra personer, som kan bidrage med oplysninger til sagens opklaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan du genkende personen på overvågningsbilledet, vil politiet meget gerne høre fra dig.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, almindelig af bygning, 20 – 25 år, cirka 170 cm høj, mørk i huden. Iført mørk trøje med lynlås, muligvis hættetrøje, mørke bukser, kasket der sad omvendt (flippen/låsen var gul og kasketten var muligvis lilla, bar en rygsæk.

Han talte lidt engelsk med dårlig accent/svær at forstå.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...